Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Όλα για όλα στην Τρίπολη η Ηρακλάρα!

Όλα για όλα στην Τρίπολη η Ηρακλάρα!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο Ηρακλής έπαιξε σαν ίσος προς ίσο τον Αστέρα Τρίπολης και παρά το 1-1 στο «Καυτανζόγλειο» θα πάει στην Τρίπολη την Τρίτη (27/1, 19:30) για να διεκδικήσει την πρόκριση στην οκτάδα του Κυπέλλου...

Oι οπαδοί του Ηρακλή έδωσαν βροντερό «παρών» στο Καυταζόγλειο στάδιο, σε ένα παιχνίδι που έγινε μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Οι οπαδοί του «γηραιού» μην ξεχνώντας τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2011, όταν ο Ηρακλής είχε υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική, σήκωσαν πανό κατά της ΕΠΟ και του προέδρου του Αστέρα και της Super League, Γιώργου Μποροβήλου και του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον διαιτητή Μάνταλο να φεύγει ισάριθμες φορές στα αποδυτήρια, ζητώντας να κατέβει το πανό. Όπως το πρώτο, έτσι και το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με δεκάλεπτη καθυστέρηση

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ηρακλής, που εντυπωσιάζει στο 2ο όμιλο της Fottball League, έπαιξε στα ίσα τον Αστέρα, και σε μεγάλα διαστήματα παρουσίασε περισσότερη ορμή και θέληση στο παιχνίδι του.

Η άστοχη έξοδος του τερματοφύλακα του Ηρακλή, Χουάντερσον, έδωσε την ευκαιρία στον προωθημένο Γκοϊάν να πετύχει ένα εύκολο γκολ με το κεφάλι στο 49', δίνοντας το προβάδισμα στον Αστέρα.

Παρά αυτή την εξέλιξη ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος είδε τους παίκτες της ομάδας να προσπαθούν με σχέδιο και να δικαιώνονται με ψύχραιμο πλασέ του Κυριακίδη στο 79΄, γκολ που αναπτέρωσε τις ελπίδες του «γηραιού» για την πρόκριση.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΣΚΟΡΕΡ: 79' Κυριακίδης / 49' Γκοϊάν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Καβάλας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 59' Στάμου / 25' Ρόλε

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς (46' Ρομάνο), Τσιλιανίδης (75' Μπουκουβάλας), Αγγελούδης (46' Τσιλιγκίρης), Περόνε.

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτοκό, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Τιε Μπι, Κουρμπέλης, Ρόλε (84' Έντερσον), Μούκαμ (75' Γιαννιώτας), Νίκο Φερνάντεθ, Μπαράλες (90' Πάρα).

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Όλγα Κεφαλογιάννη: «Προβάδισμα της Αριστεράς λόγω της άγριας οικονομικής κρίσης»

Θερμή υποδοχή Καραμανλή στη συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη