Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χάος στη Γαλλία για λίγη βενζίνη - «Παίζουν» ξύλο στις ουρές (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ένα στα τρία πρατήρια υγρών καυσίμων στη Γαλλία, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές ελλείψεις στην τροφοδοσία

Τεράστιες ουρές, με όριο στη λιανική πώληση ανά πελάτη και σκηνές ακραίου εκνευρισμού με τσακωμούς και πολύ ξύλο στη Γαλλία.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις του συνδικάτου των εργαζόμενων στα δύο μεγαλύτερα διυλιστήρια της χώρας, έχουν κυριολεκτικά οδηγήσει σε παράλυση τις μετακινήσεις. Είναι χαρακτηριστικό το ότι ένα στα τρία πρατήρια υγρών καυσίμων στη Γαλλία, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές ελλείψεις στην τροφοδοσία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστιες ουρές σε πρατήρια, πολλά από τα οποία έχουν θέσει όριο στην ποσότητα του καυσίμου που μπορεί να αγοράσει κάθε καταναλωτής.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των Γάλλων που κατευθύνονται σε γειτονικές χώρες (όπως π.χ. στο Βέλγιο, όπου η κατανάλωση έχε παρουσιάσει αύξηση 20%) για τον ανεφοδιασμό του οχήματός τους, ενώ όπως φαίνεται και στο παρακάτω video, δεν λείπουν και οι στιγμές που οι… καλοί τρόποι για τους οποίους έχουν γίνει ξακουστοί οι γάλλοι, πάνε περίπατο. Οι ακραίες εικόνες που μας έρχονται από το Παρίσι αλλά και από άλλες γαλλικές πόλεις, δείχνουν ανθρώπους να αγοράζουν καύσιμο βάζοντάς το σε… σακούλες, περιπολικά να μένουν στη μέση του δρόμου και αρκετό ξύλο- απόρροια του εκνευρισμού στις ατελείωτες ουρές.

https://www.youtube.com/watch?v=pIgG_LjgCao&ab_channel=%D8%A7%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%B1%D8%A8RT

Πηγή: newmoney

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»