Στη σύλληψη ενός 26χρονου στο Ρότερνταμ προχώρησαν οι Αρχές ύστερα από τον τραυματισμό δύο ατόμων σε δύο ξεχωριστές επιθέσεις με μαχαίρι.
«Ένας ύποπτος, ο οποίος πιστεύεται ότι κινούνταν με αυτοκίνητο, εμπλέκεται στα περιστατικά», ανέφερε η ολλανδική αστυνομία σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με την αστυνομία του Ρότερνταμ, δύο άνδρες έπεσαν θύματα τυχαίων επιθέσεων με μαχαίρι το πρωί του Σαββάτου (8/8) δυτικά του κέντρου της πόλης.
Το ένα θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ το άλλο έλαβε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες στο σημείο του συμβάντος, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Μια ακόμη απόπειρα επίθεσης με μαχαίρι σημειώθηκε περίπου 30 λεπτά αργότερα σε γέφυρα, στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης.
Πηγή: cnn.gr