Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση για θολότητα στο νερό σε περιοχές στο Δήμο Λαγκαδά

Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση για θολότητα στο νερό σε περιοχές στο Δήμο Λαγκαδά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η ανακοίνωση του Δήμου
Αναστάτωση προκάλεσε σε κατοίκους του Δήμου Λαγκαδά σήμερα το πρωί η θολότητα του νερού. Στο θέμα αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του ο Δήμος διευκρινίζοντας πως το πρόβλημα προκλήθηκε από τεχνική βλάβη της υποβρύχιας αντλίας γεώτρησης. Συνεργεία του Δήμου αποκατέστησαν τη βλάβη με την εικόνα του νερού να αναμένεται να βελτιωθεί σταδιακά.
 
Στη σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Λαγκαδά αναφέρει:
 
Ο Δήμος Λαγκαδά ενημερώνει τους κατοίκους του Λαγκαδά, του Περιβολακίου, του Ηρακλείου και της Χρυσαυγής ότι η έντονη θολότητα που παρατηρήθηκε από το πρωί στο νερό του δικτύου οφειλόταν σε τεχνική βλάβη της υποβρύχιας αντλίας γεώτρησης που τροφοδοτεί τις συγκεκριμένες περιοχές.
Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Λαγκαδά προχώρησαν άμεσα στις απαραίτητες εργασίες και στην αντικατάσταση της αντλίας. Η βλάβη έχει πλέον αποκατασταθεί και η γεώτρηση έχει τεθεί εκ νέου σε λειτουργία.
Γνωρίζουμε την αναστάτωση που προκάλεσε το πρόβλημα στους κατοίκους. Για τον λόγο αυτό τα συνεργεία παραμένουν σε επιφυλακή και μέχρι την πλήρη ομαλοποίηση του δικτύου.
Η εικόνα του νερού αναμένεται να βελτιώνεται σταδιακά όσο προχωρά η έκπλυση του δικτύου.
Ο Δήμος Λαγκαδά και η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. παρακολουθούν συνεχώς την κατάσταση και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, εφόσον απαιτηθεί.
Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τρόμος στο Ρότερνταμ: Δύο επιθέσεις με μαχαίρι - Δύο τραυματίες, μια σύλληψη
astinomia ollandia

Τροχαίο με γουρούνα στην Ηλεία: Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο οδηγός
troxaio ileia