Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο δολοφόνος μαγνητοσκόπησε το έγκλημά του και «ανέβασε» το βίντεο

Απίστευτο δράμα στις ΗΠΑ – Ο φερόμενος ως δράστης ήταν συνάδερφος των δύο δολοφονημένων δημοσιογράφων

Αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του από τις αρχές, ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης εναντίον της δημοσιογράφου και του εικονολήπτη στη Βιρτζίνια, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ένοπλος, που πιστεύεται ότι ήταν νυν ή πρώην συνάδελφος των θυμάτων του, βιντεοσκόπησε και ο ίδιος την πράξη του και ανήρτησε δύο βίντεο στους λογαριασμούς του στο Twitter και στο Facebook.

Στο βίντεο που εμφανίζεται στον λογαριασμό του χρήστη @bryan_williams7 διακρίνεται ένα πιστόλι που στοχεύει τη νεαρή δημοσιογράφο Άλισον Πάρκερ, όμως κανείς δεν το προσέχει. Κατόπιν η κάμερα χαμηλώνει και ακολουθούν πυροβολισμοί προς την πλευρά των θυμάτων.

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας πως το typosthes.gr δεν δημοσίευσε εξ αρχής το βίντεο της επίθεσης για λόγους πολιτικής της ιστοσελίδας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ