Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Κυρανάκης για 24ωρο Μετρό: Στόχος η προστασία της ανθρώπινης ζωής (VIDEO)

Κυρανάκης για 24ωρο Μετρό: Στόχος η προστασία της ανθρώπινης ζωής (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Περίπου 25-30.000 επιβάτες χρησιμοποίησαν τις δύο γραμμές του μετρό χθες το βράδυ - Λειτούργησαν και ορισμένες λεωφορειακές γραμμές και το Τραμ

"Ποδαρικό" έκανε το βράδυ του Σαββάτου η 24ωρη λειτουργία του Μετρο, του Τραμ και ορισμένων λεωφορειακών γραμμών.

Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, Θανάσης Κοτταράς, «έγιναν 26 παραπάνω δρομολόγια σε κάθε γραμμή. Υπολογίζουμε 15.000 άτομα σε κάθε γραμμή που σημαίνει 25-30.000 επιβάτες στις δύο γραμμές του μετρό».

Σύμφωνα με τον ίδιο το πρώτο βράδυ της πιλοτικής εφαρμογής του μέτρου «πήγε αρκετά καλά, είχαμε κάνει ασκήσεις, δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο συμβάν».

Προανήγγειλε, μάλιστα, και επιπλέον προσλήψεις: «Για την 24ωρη λειτουργία χρειάζεται προσωπικό που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Έχουμε έναν σχεδιασμό για αύξηση προσωπικού, είμαστε στη διαδικασία προσλήψεων αορίστου χρόνου 350 ατόμων».

Στον σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» βρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος αφού μίλησε με τους εργαζομένους, επιβιβάστηκε σε έναν από τους συρμούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης: Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της 4ετίας - Υπάρχουν ακόμα πολλά να αλλάξουν

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη καραμπόλα 8 ΙΧ στον Περιφερειακό - 5 τραυματίες, πού έγινε