Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Βόλο: Η αδελφή του θύματος αναλαμβάνει τα παιδιά

Γυναικοκτονία στο Βόλο: Η αδελφή του θύματος αναλαμβάνει τα παιδιά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Παραμένουν σε κατάσταση σοκ τα παιδιά

Στη Σκιάθο αναμένεται να μετακομίσουν τα 4 παιδιά της οικογένειας του 40χρονου ο οποίος την περασμένη Παρασκευή δολοφόνησε με αγριότητα την 36χρονη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, χρησιμοποιώντας εργαλείο ψησίματος.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr η δικηγόρος της οικογένειας κ. Μπαλλούς βρέθηκε στα δικαστήρια του Βόλου και ανέφερε ότι ορισμένες λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανάθεσης της επιμέλειας της επιτροπείας στην αδελφή της αδικοχαμένης γυναίκας.

Η διάταξη θα βγει αύριο το πρωί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, με την Κοινωνική Υπηρεσία να έχει ολοκληρώσει την έκθεσή της η οποία είναι θετική στο να αναλάβει την επιμέλεια η θεία η οποία διαμένει και εργάζεται στη Σκιάθο. Το σημαντικό είναι ότι και τα τέσσερα παιδιά επιθυμούν να μείνουν με τη θεία τους, ενώ παραμένουν σε κατάσταση σοκ εξαιτίας του περιστατικού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Παραλίγο τραγωδία στη Φθιώτιδα: Πήγε να κατέβει από αμάξι και τον χτύπησε φορτηγό

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς στη Μινεάπολη