Τελευταία μέρα της 3ης Gourmet Exhibition σήμερα, Δευτέρα, στην αποθήκη Γ' στο λιμάνι και όπως και χθες έτσι και σήμερα μας περιμένει μία γλυκιά έκπληξη στην πιο σημαντική έκθεση των Ελλήνων παραγωγών!
Γευσιγνωσία Σοκολάτας! Άραγε χρειάζεται να πούμε περισσότερα?
Μοναδικές ελληνικές σοκολάτες τις οποίες έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στη Gourmet Exhibition 2019 για πρώτη φορά! Στο ρόλο του εισηγητή και γευσιγνώστη η Ιωάννα Μπαλαφούτη.
Η γεύση βήμα – βήμα. Αρώματα, υφή, εμφάνιση. Ο γλυκός και καθόλου αμαρτωλός πειρασμός σε δύο μοναδικές γευσιγνωσίες, που θα δοκιμαστούν ελληνικές σοκολάτες. Η μία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή, και η τελευταία ευκαιρία για να συμμετέχετε στην πιο γλυκιά γευσιγνωσία είναι σήμερα!
- Μόνο με προκράτηση στο [email protected]
- Στέλνετε θέμα #ΓευσιγνωσίαΣοκολάτας καθώς και μέρα και ώρα σε μία από τις παρακάτω:
- 1η Δευτέρα 8 Απριλίου 13.00
- Αποθήκη Γ', Λιμάνι Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος
- Θέσεις περιορισμένες.
- Δωρεάν με την είσοδο σας στην έκθεση.
Η Ιωάννα Μπαλαφούτη
Η Ιωάννα Μπαλαφούτη σπούδασε γραφιστική επικοινωνία και εργάστηκε για 12 χρόνια στο χώρο της διαφήμισης. Το 2009 δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στον τομέα της διατροφής ως δημιουργός προϊόντων delicatessen, στον οποίο ξεχώρισε και διακρίθηκε με βραβεύσεις. To 2015 εκπροσώπησε την Ελληνική Γαστρονομία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των Βρυξελλών. Σήμερα διδάσκει στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Culinary Concept and Product Development στο τμήματος Culinary Arts.