Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης!

Δύο 20χρονοι έκλεψαν αυτοκίνητο – Εντοπίστηκαν από την αστυνομία και συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωξαν ένα αυτοκίνητο το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένο. Κλεμμένο αποδείχθηκε ότι ήταν ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρά άτομα και το οποίο ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη αστυνομικών ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», που πραγματοποιούσαν εποχούμενη περιπολία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν δικυκλιστές αστυνομικοί, εντόπισαν το όχημα να κινείται ύποπτα, βραδινές ώρες της 14-07-2015, επί της οδού Κουντουριώτου. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο όχημα να σταματήσει, αλλά ο οδηγός δεν σταμάτησε. με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας το όχημα πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς και επαναλαμβανόμενη παραβίαση ερυθρών σηματοδοτών, ως που προσέκρουσε σε νησίδα και ακινητοποιήθηκε.

Τότε, οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς ακινητοποιήθηκαν άμεσα και συνελήφθησαν. Για την υπόθεση, συνελήφθη ο 20χρονος οδηγός του οχήματος και η συνομήλικη συνοδηγός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, αντίσταση και απείθεια. Από την έρευνα προέκυψε ότι, το όχημα είχε κλαπεί νωρίτερα από το κέντρο της πόλης ενώ η 20χρονη επιβάτιδα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, καθώς είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αισιοδοξία για το Παλατάκι - Το κάλεσμα σε Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)
Αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις - Συζήτηση για να περιέλθει στα "χέρια" της Βουλής - Ο απολογισμός ενεργειών και δράσεων από το Σύλλογο...
Θεσσαλονίκη: Αισιοδοξία για το Παλατάκι - Το κάλεσμα σε Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)