Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ: Διαμαρτυρία στο ΥΜΑΘ από επαγγελματίες της πόλης (ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΜΑΘ από επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες της πόλης – Θα παραδώσουν ψήφισμα στην ΥΜΑΘ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν Επαγγελματίες, Έμποροι και Βιοτέχνες της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, έξω από το ΥΜΑΘ έχουν συγκεντρωθεί μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Έμπορων και της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, οι οποίο διαμαρτύρονται για τα μέτρα που έχουν οδηγήσει σε χιλιάδες λουκέτα μικρομεσαίων επιχειρήσεων. 

Ο αντιπρόεδρος της ΟΒΣΘ, Νικολόπουλος Αθανάσιος, δήλωσε στο typosthes.gr «Οι βιοτέχνες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τα επικείμενα μέτρα του τρίτου μνημονίου. Δεν αντέχουν άλλο την εξαθλίωση του ασφαλιστικού συστήματος και την κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης. Οι κυβερνήσεις που σήμερα μας έχουν φτάσει μέχρι εδώ ευαγγελίζονται ότι η ανάπτυξη μπορεί να προέλθει μόνο από την μικρομεσαία επιχείρηση, δυστυχώς μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα φέρνουν. Χρηματοδοτούνται για δεύτερη φορά οι τράπεζες, αλλά δυστυχώς το κομμάτι που θα έπρεπε να πάει για την ανάπτυξη της χώρας δεν πηγαίνει. Το μήνυμα που στέλνουμε σήμερα είναι πως ο μικρός επαγγελματίας, βιοτέχνης και έμπορος δεν αντέχει άλλο την εξαθλίωση. Στέλνουμε το μήνυμα ότι εκεί που οδηγούμαστε είναι το τέλμα και το τέλμα αυτό έρχεται και διέπει η οργή. Ας το αναλογιστούν ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλο». 

«Δεν γίνεται αυτή η λαίλαπα να πέφτει συνέχεια στο κεφάλι μας», δήλωσε από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας ΟΒΣΘ, Ιωάννης Καραπινίδης. 

Σε λίγη ώρα αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών θα βρεθεί εντός του ΥΜΑΘ για να παραδώσει ψήφισμα κα. Κόλλια Τσαρουχά.

Δείτε το ψήφισμα

Διαβάστε επίσης για τη σημερινή απεργία

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ: Χιλιάδες κόσμου στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ – Κλειστή η Εγνατία

Απεργία στον ΟΑΣΘ: Πώς θα κινηθούν σήμερα τα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης

Κάλεσμα για κλειστά καταστήματα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

ΑΠΕΡΓΙΑ: Ποια δρομολόγια τρένων ματαιώνονται την Πέμπτη

Το typosthes.gr συμμετέχει στην Πανελλαδική Απεργία και θα καλύψει ΜΟΝΑΧΑ τις απεργιακές κινητοποιήσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΜΘ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ