Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συμμορία διακινούσε κάνναβη–Βρέθηκαν πάνω από 15 κιλά (ΦΩΤΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο αλλοδαποί, μέλη της συμμορίας – Αναζητείται ο συνεργός τους

Εξαρθρώθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, συμμορία που δραστηριοποιούταν στην εμπορία και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί – μέλη της συμμορίας, ηλικίας 28 και 40 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Συμμορίας, της Αντίστασης και για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες μαζί με έτερο συνεργό, που αναζητείται, ενώθηκαν με σκοπό τη διάπραξη αδικημάτων κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα, την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο επισταμένων ερευνών και αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (15-03-2017), στο κέντρο της πόλης τους δύο αλλοδαπούς καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 13.113,49 γραμμαρίων, την οποία προόριζαν προς πώληση.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 40χρονου, στην περιοχή της Άνω Πόλης, βρέθηκαν επιπλέον τρία δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 2.224 γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι, οι δράστες αντιστάθηκαν σθεναρά προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο και τη σύλληψη.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαζικές ανακλήσεις για 26.471 αυτοκίνητα ΙΧ στην Ελλάδα – Ποια πρέπει να ακινητοποιηθούν
Αφορούν μοντέλα Citroen, DS, Peugeot και Opel για αερόσακους, διαρροή καυσίμου και αντλία νερού – Σε μία περίπτωση οι ιδιοκτήτες καλούνται να...
Μαζικές ανακλήσεις για 26.471 αυτοκίνητα ΙΧ στην Ελλάδα – Ποια πρέπει να ακινητοποιηθούν
Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Το 2015 στο Μαξίμου διάβαζε παρακολουθήσεις της ΕΥΠ
«Ήταν ένα πρόσωπο παραδομένο στο παρακράτος» είπε για τον πρώην πρωθυπουργό η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Το 2015 στο Μαξίμου διάβαζε παρακολουθήσεις της ΕΥΠ