Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τέλος στο θρίλερ στον Όλυμπο - Διασώθηκε η γυναίκα πολυτραυματίας

Τις πρώτες πρωινές ώρες - Όλο το χρονικό

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2018, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας παρέλαβε και μετέφερε 35χρονη πολυτραυματία, μετά από πτώση σε χαράδρα στην περιοχή Στεφάνι του Ολύμπου. Το ελικόπτερο παρέλαβε την πολυτραυματία και την μετέφερε στην 110 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Λάρισας, από όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ.

Τι προηγήθηκε

Η ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε στις 10:53 για το περιστατικό μέσω ασυρμάτου από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης» και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή εναέριου μέσου για τη μεταφορά της γυναίκας.

Το ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας δεν μπόρεσε να την προσεγγίσει και αποχώρησε από την περιοχή επειδή κατά τη διάρκεια της αναζήτησης τελείωσαν τα καύσιμα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 17:00 και μεταφέρεται με φορείο στο καταφύγιο «Γ. Αποστολίδη» και αναμένεται αύριο το πρωί να επιστρέψει το super puma προκειμένου να διακομιστεί στο κοντινότερο νοσοκομείο.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκη Κεραμέως: Μέχρι στιγμής έχουν φτάσει στις κάλπες 12.000 επιστολικές ψήφοι
Προτεραιότητά μας μετά τις ευρωεκλογές είναι να φέρουμε προς συζήτηση στη Βουλή την επέκταση της επιστολικής ψήφου και στις εθνικές εκλογές
Νίκη Κεραμέως: Μέχρι στιγμής έχουν φτάσει στις κάλπες 12.000 επιστολικές ψήφοι