Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σχεδόν ένα τόνο ναρκωτικά έκαψε η ΕΛ.ΑΣ. στην Καστοριά (VIDEO)

Σε υψικάμινο καταστράφηκε σχεδόν ένας τόνος ναρκωτικών

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών καταστράφηκαν από την αστυνομία στην Καστοριά. Προέρχονταν από υποθέσεις που χειρίστηκαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και η Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Ειδικότερα, καταστράφηκαν 949 κιλά και 484,7 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς, καθώς και 8 κιλά και 167,7 γραμμάρια ηρωίνης, με καύση σε υψικάμινο στο εργοστάσιο του ΑΗΣ Καρδιάς.

Η καταστροφή τους έγινε ενώπιον Επιτροπής, στην οποία προέδρευε η αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς και συμμετείχαν ως μέλη οι προϊστάμενοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Για εξοικονόμηση πόρων και επιτάχυνση της διαδικασίας, κάνει λόγο η διοίκηση Αγγελούδη – Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για ένταξη του έργου στο νέο...
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία