Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρήτη: Ιατροδικαστική έρευνα στη σορό της Αμερικανίδας Βιολόγου

Τι έχει προκύψει μέχρι στιγμής

Κανένα ασφαλές συμπέρασμα δεν έχει δείξει μέχρι αυτή την ώρα η νεκροψία νεκροτομή στη σορό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, η οποία διενεργείται από τους ιατροδικαστές Κρήτης στο Ρέθυμνο Στ. Μπελιβάνη και Αντ. Παπαδομανωλάκη. Η σορός σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν φέρει τραύματα από σφαίρα ή άλλο αντικείμενο και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η ακτινολογική εξέταση της σορού.

Με στόχο να διερευνηθεί το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας οι ιατροδικαστές όπως αναμένεται μέχρι το απόγευμα θα έχουν ολοκληρώσει τις εξετάσεις ώστε να έχουν ένα ασφαλές συμπέρασμα για τους λόγους θανάτου της αμερικανίδας επιστήμονα, η οποία βρισκόταν στα Χανιά συμμετέχοντας σε επιστημονικό συνέδριο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ιστορίες συνύπαρξης «ζωντανεύουν» στη Νέα Παραλία
Εικαστικοί και performers σχολιάζουν με τα έργα τους σε υπαίθρια έκθεση στον Κήπο των Γλυπτών την θέση της τεχνολογίας αλλά και το μέλλον του πλανήτη
Θεσσαλονίκη: Ιστορίες συνύπαρξης «ζωντανεύουν» στη Νέα Παραλία
Γερμανικό νούμερο
Η τελευταία φορά, κατά την οποία η Γερμανία αντιμετώπισε πολιτική αστάθεια, σηματοδότησε μία ιστορική περίοδο που μάλλον θέλουμε να ξεχάσουμε
Γερμανικό νούμερο