Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μπαράζ εμπρησμών κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ΙΧ στην Αθήνα

Φωτιές σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, αλλά και σε μεμονωμένα οχήματα σε διάφορες περιοχές

Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και μεμονωμένα οχήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής έγιναν στόχος εμπρηστών κατά τη διάρκεια της νύχτας, κινητοποιώντας την Πυροσβεστική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λίγο μετά τις 02.00, 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα επενέβησαν για την κατάσβεση φωτιάς  σε τρία αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοσχερώς δύο οχήματα και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο τρίτο.

Επίσης, η Πυροσβεστική επενέβη για την κατάσβεση πυρκαγιών σε φορτηγό και Ι.Χ. αυτοκίνητο επί της οδού Φιλοκτήτη Οικονομίδου στην Αθήνα όπου επιχείρησαν 10 πυροσβέστες  με 3 οχήματα, σε άλλο όχημα στη συμβολή των οδών Βάρδα και Δυναστείας Ισαύρων στα Άνω Λιόσια και σε όχημα επί της οδού Βαϊνδηρίου στον Βύρωνα.

Εξάλλου, έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα επενέβησαν για την κατάσβεση φωτιάς σε ΑΤΜ επί της οδού Ανδρέα Κάλβου στη Νέα Ιωνία.

Τέλος, 19 πυροσβέστες με έξι οχήματα επενέβησαν και έσβησαν πυρκαγιά που εκδηλώθηκε  σε κτίριο κατοικίας επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ