Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρήνος για 2 νεκρούς νεαρούς σε σφοδρό θανατηφόρο τροχαίο (ΦΩΤΟ)

ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε αρχικά με άλλο ΙΧ και στη συνέχεια με νταλίκα και φορτηγό

Δύο νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (23.02.2020) στην Πατρών – Πύργου στο ύψος της Νέας Μανωλάδας.

Στο ύψος της διασταύρωσης Ν. Μανωλάδας, το αυτοκίνητο που επέβαιναν και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αντιθέτως κινούμενο όχημα και στη συνέχεια με μια νταλίκα και ένα φορτηγό. Ο θάνατος των νερών οδηγών (25 και 28 χρονών) οδηγών μέσα στην άμορφη μάζα των σιδερικών ήταν ακαριαίος.

 

Είχε μόλις βαφτίσει την κόρη του!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος λίγο νωρίτερα είχε βαφτίσει την κόρη του στο χωριό του και είναι απίστευτο αυτό που είχε γράψει η μοίρα λίγες ώρες αργότερα για την οικογένεια.

Από την άλλη, ο 25χρονος με το θάνατο του βύθισε ακόμα πιο πολύ στο πένθος την οικογένεια του, που είδε και το δεύτερο παιδί της να χάνεται στην άσφαλτο. Πριν από περίπου δύο χρόνια, στις 19 Μαΐου 2018, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στον Μπράλο ο αδερφός του. Ήταν τότε μια τραγωδία που και πάλι είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Να σημειωθεί ότι το πτώμα του νεκρού που ήταν εκτός ΙΧ το σκέπασε διερχόμενος γιατρός ο οποίος στην συνέχεια πήρε την τραυματία και την μετέφερε στο ΚΥ Βάρδας, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

 

Οργή από τους Δημάρχους

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας που πληροφορήθηκε το θανατηφόρο τροχαίο δήλωσε: «Έλεος ! Δεν μπορούμε να μετράμε πλέον άλλους νεκρούς! Θα πρέπει να κλείσουμε οριστικά αυτή την καρμανιόλα! Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των νεκρών».

Ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος δήλωσε: «Επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος στην πολιτική διγλωσσία και στις υπεκφυγές ευθυνών κάποιων αιρετών. Ο λαός πρέπει την Τετάρτη να δώσει βροντερό παρών στην συγκέντρωση. Όχι άλλους νεκρούς! Συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών».

Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Φθάνει! Όχι άλλο αίμα αθώων ανθρώπων στο δρόμο- φονιά. Ας αναλογιστούν επιτέλους κάποιοι τις ευθύνες τους. Την Τετάρτη πρέπει όλοι να δώσουμε οριστικό τέλος στην καρμανιόλα και να απαιτήσουμε την άμεση κατασκευή σύγχρονου αυτοκινητόδρομου.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια των νεκρών» Η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος. Η «Πατρίς» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων.

Δείτε τις φωτογραφίες και το video από το σημείο του δυστυχήματος:

 

troxaio_hleia_1.jpg
troxaio_hleia_2.jpg
troxaio_hleia_3.jpg
troxaio_hleia_4.jpg
troxaio_hleia_5.jpg

Πηγές: patrisnews.gr, ilialive.gr

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ