Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός: Ενίσχυση φαινομένων στα δυτικά, στα βόρεια και στο Ανατολικό Αιγαίο

Tα φαινόμενα στη Θράκη θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση

Βροχοπτώσεις εκδηλώνονται τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου σε αρκετές περιοχές της χώρας, οι οποίες στα βορειοανατολικά τμήματα συνοδεύονται από καταιγίδες. Στη δορυφορική εικόνα που ακολουθεί διακρίνονται οι νεφώσεις πάνω από τη χώρα στις 08:30 το πρωί και με κίτρινους αστερίσκους επισημαίνονται οι καταιγίδες, ενώ εμπεριέχεται πίνακας με τις σημαντικότερες βροχοπτώσεις έως την ίδια ώρα, όπως αυτές καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

sat_feb01_morn.jpg

Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr κατά τη διάρκεια της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στις Κυκλάδες και στα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν. Επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα στη Θράκη θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση, ενώ αυξημένη εκτιμάται η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων μετά το μεσημέρι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και σε περιοχές των Κυκλάδων.

Στους προγνωστικούς χάρτες που ακολουθούν αποτυπώνονται οι περιοχές όπου αναμένονται τα σημαντικότερα φαινόμενα κατά  τα τρίωρα 11:00-14:00 και 17:00-20:00 της Δευτέρας 01/02.

rain_slp_em_121.png
rain_slp_em_182.png

 Δείτε την πρόγνωση του καιρού όπως μεταδόθηκε από το OPEN 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με μήνυμα για το σώμα της - «Ρε πάμε καλά; Δεν είμαι έγκυος»
Έξω φρενών η Ιωάννα Τούνη με follower και το μήνυμα που της έστειλε με αφορμή ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram και η κοιλιά της ήταν φουσκωμένη
Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με μήνυμα για το σώμα της - «Ρε πάμε καλά; Δεν είμαι έγκυος»
Μαρινάκης: Μέχρι τέλους του έτους όλα τα ΑΕΙ θα έχουν σύστημα ελεγχόμενης εισόδου
Briefing Μαρινάκη σε πολίτες - Briefing Μαρινάκη σε πολίτες: Μέχρι τέλους του έτους όλα τα ΑΕΙ θα έχουν σύστημα ελεγχόμενης εισόδου
Μαρινάκης: Μέχρι τέλους του έτους όλα τα ΑΕΙ θα έχουν σύστημα ελεγχόμενης εισόδου