Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτή είναι η 20χρονη που σκότωσαν οι τρεις ληστές δίπλα στο παιδί της (ΦΩΤΟ)

Μια πανέμορφη κοπέλα πού σε λίγους μήνες θα γινόταν 20 ετών, είναι η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια των ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι που διέμενε στα Γλυκά Νερά, με το σύζυγο της και την μόλις 11 μηνών κορούλα της.

Η κοπέλα που στις 12 Ιουλίου θα γίνονταν έκλεινε το 20 έτος της ηλικίας της, έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή από τρεις αδίστακτους εγκληματίες οι οποίοι για να να αρπάξουν τις οικονομίες της οικογένειας της, δεν δίστασαν να την στραγγαλίσουν να βασανίσουν τον 32χρονο σύζυγο της και να σκοτώσουν και να κρεμάσουν το σκύλο που είχε η οικογένεια.

Μαζί με τον 32χρονο σύζυγο της ο οποίος είναι πιλότος ελικοπτέρων έκαναν όνειρα για το μέλλον τους, ενώ ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Πριν από περίπου ένα χρόνο έφεραν στον κόσμο τον καρπό της ευτυχίας τους, το πρώτο τους παιδί.

Η 20χρονη κοπέλα ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες, ενώ είχε διακριθεί και για τις επιδόσεις της στο kickboxing.

thyma_glykanera1.jpg
thyma_glykanera2.jpg
thyma_glykanera.jpg
glyka.jpg

 

Πώς έγινε το φονικό 

Τρεις ήταν οι δράστες που εισέβαλαν τα ξημερώματα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν 20χρονη γυναίκα -η οποία ήταν δίπλα στην κούνια του ενός έτους μωρού της- και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας, σύμφωνα με όσα μπόρεσε να πει σοκαρισμένος σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος σύζυγος του θύματος. Ο τελευταίος, που είναι πιλότος, εντοπίστηκε δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε.

Οι κακοποιοί, που εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04:00, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει έως τώρα στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έχει βρετανική καταγωγή, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα Ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της. Ο τελευταίος κατάφερε σε κάποια στιγμή -αφότου έφυγαν οι κακοποιοί και ενώ είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειας- να ειδοποιήσει την Αστυνομία με το τηλέφωνό του. Σημειώνεται ότι το μωρό της οικογένειας είναι καλά στην υγεία του.

Προνάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: newsit.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

perifereiakos-flyover
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη
Τι είπε για την κίνηση στο περιφερειακό και το Flyover ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη