Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονία Καρολάιν: Τα 4 καυτά ερωτήματα - «Κλειδί» η ώρα θανάτου της 20χρονης

Πολλά παραμένουν τα κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τις κινήσεις των δραστών μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά

Ερωτήματα και ελλιπή στοιχεία χαρακτηρίζουν την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα ΜΕGA» ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Θα έπρεπε να έχει βρεθεί DNA. Έμειναν πολλή ώρα μέσα στην μονοκατοικία. Αν έγινε μάχη μεταξύ του δράστη ή των δραστών με την Καρολάιν ή με τον σύζυγο, σίγουρα θα υπάρχει DNA. Εκτός αν ήταν αποστειρωμένοι αυτοί που μπήκαν μέσα, με σακούλες πλαστικές σε χέρια πόδια και κάλυπταν τα πάντα. Πολλά τα ερωτήματα σε αυτή την υπόθεση» εκτίμησε ο πρόεδρος των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ελλιπή στοιχεία στην υπόθεση, ενώ διερωτήθηκε για το αν οι δράστες στραγγάλισαν την άτυχη μητέρα ενώ το μωρό ήταν δίπλα ή το τοποθέτησαν αφότου σκότωσαν την Καρολάιν.

«Τα σκίτσα λίγο βοηθούν την αστυνομία. Σχεδόν αδύνατον να αναγνωριστεί από σκίτσο κάποιος είτε ταυτοποιημένος είτε διαρρήκτης που δεν έχει ταυτοποιηθεί» σχολίασε σχετικά με το σκίτσο δράστη που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των καμερών, διερωτώμενος πώς οι διαρρήκτες γνώριζαν για τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης από το καταγραφικό.

«Σημαντική και η ώρα θανάτου της 20χρονης. Μιλάμε υποθετικά όλο αυτόν τον καιρό. Σύμφωνα με τα πολύ λίγα στοιχεία που έχουμε» κατέληξε ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση είναι:

Γιατί έμειναν οι ληστές τόση ώρα εντός της οικείας;

Γιατί δεν έχει βρεθεί ίχνος DNA στην 20χρονη παρά την πάλη;

Μετέφεραν το μωρό μετά την δολοφονία της Καρολάιν;

Πώς γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν με τις κάμερες που βρίσκονταν στο σπίτι;

 

Το σκίτσο μικραίνει τη λίστα των υπόπτων

Ο 33χρονος πιλότος έχει περιγράψει στην αστυνομία τον δολοφόνο της 20χρονης συζύγου του και πλέον οι αρχές έχουν καταλήξει στο σκίτσο του δράστη. Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο ίδιος -εμμέσως- μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Για το σκίτσο θα ρωτήσω την αστυνομία αν μπορώ να μεταφέρω κάτι και θα σας πω», είπε χαρακτηριστικά. «Προσπαθώ να θρηνήσω την γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρεί την κόρη μου, κάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη», σημείωσε ο 33χρονος.

Για το σκίτσο του δολοφόνου της Καρολάιν μίλησε και ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας. «Έχουμε προβεί με ειδικούς σκιτσογράφους της ΕΛΑΣ σε ένα σκαρίφημα το οποίο καταδεικνύει τα βασικά χαρακτηριστικά έτσι όπως τα περιέγραψε ο πιλότος», ανέφερε.

Το σκίτσο του κοντού δολοφόνου μικραίνει την λίστα την λίστα των υπόπτων σε 30-40 άτομα από τα 150 που ήταν αρχικά οι σεσημασμένοι που έψαχναν.

Επίσης, οι αρχές έχουν εντοπίσει αρκετά «ορφανά» DNA στην μοιραία σοφίτα και προσπαθούν να τα ταυτοποιήσουν. «Όταν μένεις πολύ ώρα σε έναν τόπο εγκλήματος αφήνεις και παραπάνω ίχνη», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Από τις κάμερες ασφαλείας έχουν επίσης εντοπιστεί τρία ύποπτα αυτοκίνητα και εξετάζουν αν κάποιο από αυτά είναι των δραστών.

Τα στελέχη του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής δίνουν 98% πιθανότητα να πρόκειται για τυχαία ληστεία ενώ ερευνάται να είχαν κάποια εσωτερική πληροφόρηση για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ