Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρήτη: Χτύπησε με αυτοκίνητο 26χρονη και μετά μαχαίρωσε τον συνοδό της

astynomia-peripoliko

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο του Ηρακλείου

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με πρωταγωνιστή έναν 38χρονο, ο οποίος χτύπησε με το αυτοκίνητό του μία 26χρονη και αμέσως μετά επιτέθηκε με μαχαίρι στον 35χρονο συνοδό της. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου και ο 38χρονος συνελήφθη.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η 26χρονη και ο 35χρονος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Σύμφωνα πληροφορίες, τα τρία άτομα γνωρίζονταν μεταξύ τους, οπότε εξετάζεται το ενδεχόμενο πιθανών διαφορών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, όλα ξεκίνησαν από το φραστικό επεισόδιο του 38χρονου με την 26χρονη για προσωπικές τους διαφορές. Η κοπέλα ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία, ωστόσο ο 38χρονος άνδρας δεν σταμάτησε εκεί. 

Ακολούθησε συμπλοκή των δύο ανδρών, με τον 38χρονο να τραυματίζει με μαχαίρι στο μηρό τον 35χρονο. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους