Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αλλάζει ο καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό και κρύο (VIDEO)

Φθινοπωρινό σκηνικό με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Φθινοπωρινός θα γίνει ο καιρός από την Τετάρτη (29.09.2021), όπως προβλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος. «Θα έχουμε βροχοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες», σημειώνει ο μετεωρολόγος του MEGA στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο καιρός, λοιπόν, αλλάζει και θα θυμίζει φθινόπωρο καθώς οδεύουμε στο τέλος Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο, από την Τετάρτη (29.09.2021), ο υδράργυρος δεν θα ξεπερνά τους 26 βαθμούς Κελσίου.

«Από αύριο (σ.σ. Τρίτη 28.09.2021) θα ξεκινήσει να αλλάζει ο καιρός και θα μας οδηγήσει σε μία περίοδο βροχοπτώσεων και χαμηλών θερμοκρασιών», επισημαίνει στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιάννης Καλλιάνος.

Έντονα θα είναι τα φαινόμενα φαινόμενα από αύριο (28.09.2021) στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας, ενώ στην Αττική ο καιρός θα είναι ήπιος.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν την Τετάρτη (29.09.2021) στα 6 – 7 μποφόρ.

Παρακολουθήστε αναλυτικά την πρόβλεψη:

Πηγή: megatv

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»