Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο κορωνοϊός ξεκλήρισε μια οικογένεια ανεμβολίαστων στις Σέρρες

Μέσα σε τρία 24ωρα πέθαναν ο πατέρας, η σύζυγος και η κόρη τους, που ήταν υγειονομική σε αναστολή

Θρήνος στον Μύρκινο Σερρών. Μία ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού. Μέσα σε τρία 24ώρα κατέληξαν αρχικά ο πατέρας, στην συνέχεια η 48χρονη κόρη του και χθες η 67χρονη σύζυγός του. Ήταν και οι τρεις ανεμβολίαστοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν ανεμβολίαστα, κυρίως λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων. Η κηδεία του πατέρα έγινε την Παρασκευή στις 15:30 το μεσημέρι και της 48χρονης κόρης του, το Σάββατο την ίδια ώρα. Η μητέρα που έδινε μάχη για τη ζωή της και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, δεν άντεξε και κατέληξε και η ίδια εχθές, σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Η οικογένεια της 48χρονης ήταν πολύ αγαπητή στην περιοχή και η απώλεια τόσο του πατέρα όσο και της κόρης έχει συγκλονίσει συγγενείς και φίλους. Η ανάρτηση μίας εξ αυτών στο Facebook συγκινεί:

Η οικογένεια της 48χρονης ήταν πολύ αγαπητή στην περιοχή και η απώλεια τόσο του πατέρα όσο και της κόρης έχει συγκλονίσει συγγενείς και φίλους. Η ανάρτηση μίας εξ αυτών στο facebook συγκινεί:

«Κοριτσάκι μου, Χαμόγελακι μου, Ματάκια μου

Δεν θέλω, Δεν μπορώ, Δεν θέλωωω, Δεν θέλω να το πιστέψω

Ότι δεν θα είσαι άλλο κοντά μας, Ποια θα μου λέει κάθε βράδυ Καληνύχτα

Με το ξυπνούσαμε λέγαμε Καλημέρα, Γιατί θεέ μου ΓΙΑΤΊ ΓΙΑΤΊ μας πήρες το κοριτσάκι μας ΓΙΑΤΊ

Καλό Παράδεισο μωρό μου όμορφο.. Σε Αγαπώ μέχρι τον ουρανό και πίσω»

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η 48χρονη ήταν υγειονομικός σε αναστολή, καθώς δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Η κηδεία της 67χρονης μητέρας της θα γίνει σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι, στο Μύρκινο Σερρών. Με την πανδημία να καλπάζει, οι επιστήμονες τονίζουν, ότι όσοι συμπολίτες μας δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί θα πρέπει να το κάνουν άμεσα, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται έκρηξη στον αριθμό των κρουσμάτων, λόγω της μετάλλαξης Όμικρον.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν σκότωσα, δεν λεηλάτησα, δεν έκλεψα, δεν βίασα και, κυρίως, δεν ξεκίνησα κατακτητικό πόλεμο εναντίον μιας γειτονικής χώρας»
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα
Τα νέα μέτρα ζητήθηκαν από τη Νότια Αφρική, στο πλαίσιο της εν εξελίξει προσφυγής της με την οποία κατηγορεί το Ισραήλ για γενοκτονία στη Γάζα
Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα