Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πατέρας του Άλκη: «Είμαι Άρης, είμαι και ΠΑΟΚ – Ήμαρτον, να ενωθεί η πόλη»

«Θέλω μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη» - Όλοι μαζί να θεραπεύσουμε αυτό το απόστημα», είπε

Συγκλονίζουν οι γονείς του 19χρονου Άλκη, οι  οποίοι με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια και μεγαλείο ψυχής, μίλησαν αποκλειστικά στην ΕΡΤ3, λίγες ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του γιου τους, Άλκη Καμπανού.

“Πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει, για το καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας” δήλωσε  ο συντετριμμένος πατέρας. “Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και είμαι και Άρης. Θέλω όλοι ενωμένοι να λύσουμε το θέμα. Ζητώ και πάλι όλοι μαζί,  Άρης και ΠΑΟΚ, να δώσουν έναν κοινό αγώνα, όλοι ενωμένοι φίλαθλοι, παίκτες αλλά και πρόεδροι των ομάδων”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμπανός. “Θέλω αυτό το τραγικό γεγονός να ενώσει την πόλη, την πόλη που αγαπώ και στην οποία μεγάλωσα. Την πόλη που θεωρούσα την πιο όμορφη στον κόσμο. Ήμαρτον», αναφέρει και ραγίζει καρδιές.

«Αυτό το λίγο χρονικό διάστημα προσπαθώ να μαζέψω τα συντρίμμια μου», δηλώνει στο newsit.gr ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη. Ευτυχώς που η σύζυγός μου και η κόρη μου στάθηκαν πιο δυνατές από εμένα και με κράτησαν όρθιο αυτές τις δύσκολες στιγμές, συμπληρώνει.

 «Με βοήθησε όλη μου η οικογένεια και από όλους αυτούς έπαιρνα κουράγιο. Πήρα κουράγιο και από όλη την αγάπη του κόσμου και τους ευχαριστώ πολύ όλους. Εγώ δεν θέλω τίποτα παρά μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω να πιαστούν όλοι οι ένοχοι και θέλω να πιστεύω ότι η αστυνομία θα κάνει καλά τη δουλειά της», επισημαίνει ο πατέρας του δολοφονημένου Άλκη.

“Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη και ίσως να ένιωσαν απόρριψη από την οικογένειά τους”, επισήμανε η μητέρα του Άλκη, αναφερόμενη στους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Δείτε τα συγκλονιστικά λόγια των τραγικών γονέων που παρά τον χαμό του γιο τους δίνουν αυτή τη στιγμή το ισχυρότερο μήνυμα ενότητας προς τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα συγκλονιστικά λόγια των τραγικών γονέων που παρά τον χαμό του γιο τους δίνουν αυτή τη στιγμή το ισχυρότερο μήνυμα ενότητας προς τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ