Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έγκλημα Κυψέλης: Η μητέρα έπαιζε βιντεοπαιχνίδι ενώ το παιδί της πέθαινε

Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τους λόγους και τον τρόπο που σκότωσαν το 7χρονο παιδάκι στην Κυψέλη η μητέρα του και ο σύντροφός της.

Επί πέντε χρόνια κατάφεραν να καλύψουν το έγκλημα, ενώ μία σύμπτωση έβαλε το κρίσιμο κομμάτι του παζλ και το αποτρόπαιο έγκλημα ξεσκεσπάστηκε.

«Ήταν ατίθασος»

Η μητέρα και ο σύντροφός της συνελήφθησαν και τα όσα είπαν πραγματικά εξοργίζουν. Η μεν μητέρα εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε ότι δεν έκανε απόλυτως τίποτα για να αποτρέψει την κακοποίηση του παιδιού της από τον σύντροφό της και να το γλυτώσει από τα βασανιστήρια, στα οποία το υπέβαλε ο 33χρονος σύντροφός της.

Αποτροπιασμό αν μη τι άλλο προκαλεί η δήλωσή της -την οποία μάλιστα κάνει προς υπεράσπιση τους εαυτού της- ότι δεν ήταν μπροστά την ώρα της δολοφονίας, επί της ουσίας, του παιδιού, καθώς έπαιζε βιντεοπαιχνίδι στο διπλανό δωμάτιο.

Απο την πλευρά του ο σύντροφός της, που σκότωσε το παιδί, δήλωσε, όπως μετέδωσε ο Alpha, ότι ο πιτσιρικάς ήταν «πολύ ατίθασος, φώναζε και έδειχνε ασέβεια στη μάνα του». Έκρινε λοιπόν ότι έπρεπε να συναιτίσει το μόλις 7 ετών παιδί με βασανιστήρια: το άφηνε ώρες όρθιο τιμωρία, νηστικό κτλ.

Η ημέρα της δολοφονίας

Την ημέρα που το παιδάκι κατέληξε είχε πάλι προηγηθεί καβγάς και το έβαλαν τιμωρία να κάθετε όρθιο επί πολλές ώρες. Το παιδί κάποια στιγμή το απόγευμα κατέρρευσε από την κούραση και άρχισε να κλαίει. Τότε ο σύντροφος της μάνας του το πήρε το οδήγησε στο δωμάτιό του και του έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα, κλείνοντας προφανώς και τη μυτούλα του παιδιού αφού πέθανε από ασφυξία.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι όταν επέστρεψε στο δωμάτιο βρήκε το παιδί νεκρό.

Κατόπιν με ένα κυνισμό που σοκάρει εξηγούν πώς έκρυψαν το πτώμα του παιδιού.

Την επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος ανέλαβε κυρίως ο σύντροφος της μητέρας του 7χρονου. Πέταξε σε κάδους όλα τα ρούχα και τα παιχνίδια του παιδιού και έκρυψε το πτώμα σε μια κατασκευή από τσιμέντο.

Στο μεταξύ είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ότι η αδερφούλα του 7χρονου που θα ρωτούσε για αυτόν δεν θα γυρνούσε σπίτι. Συγκεκριμένα το κοριτσάκι βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι την ημέρα εκείνη και η μητέρα ζήτησε να την κρατήσουν άλλες δύο ημέρες. Έτσι όταν το κοριτσάκι γύρισε και ρώτησε που είναι ο αδερφός της, της είπαν ότι ήρθε ο πατέρας του από την Πολωνία και τον πήρε. Άλλωστε, η απουσία των ρούχων και των παιχνιδιών του 7χρονου από το σπίτι έκανε την εξήγηση πειστική.

Η σύμπτωση που ξεσκέπασε το έγκλημα

Με τους Αστυνομικούς να ψάχνουν μήνες το παιδάκι κυρίως από την επιμονή των γειτόνων, που έβλεπαν και ανησυχούσαν για τις συνθήκες που ζούσαν τα παιδιά, μία τυχαία σύλληψη ήταν αυτή που αποκάλυψε το έγκλημα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η σύλληψη ενός άνδρα για άσχετο λόγο, έλυσε το μυστήριο αφού αυτός είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει για ένα έγκλημα που συνέβη με ένα παιδάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες o άνδρας που έδειξε στους αστυνομικούς προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν για την εξιχνίαση του μυστηρίου, γνώριζε για το έγκλημα από τον ίδιο τον σύντροφο της μητέρας, ο οποίος ένα βράδυ που είχε μεθύσει του το εκμυστηρεύτηκε.

Πηγή in.gr

Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ