Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΡΓΑΝΗ: Πότε ξεκινούν οι δηλώσεις για rapid τεστ των ανεμβολίαστων

rapid-tests
Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Διευκρινίσεις από το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ

Ανοίγει το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ από 22 Μαρτίου για την υποβολή απο τους εργοδότες των υπευθύνων δηλώσεων για τα rapid test των ανεμβολίαστων εργαζομένων.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ αναφέρει ότι η Υπεύθυνη Δήλωση επιχειρήσεων για τους εργαζόμενούς τους που έχουν την υποχρέωση διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου, κατά τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμόν 64232/15.10.2021 (ΦΕΚ Β’ 4766) ΚΥΑ, όπως έχει τροποποιηθεί με την υπ’ αριθμόν 69459/05.11.2021 (ΦΕΚ Β’ 5165) ΚΥΑ και δη για τις εβδομάδες αναφοράς από 07.02.2022 και μετά, υποβάλλεται το χρονικό διάστημα από 22 Μαρτίου έως 1 Απριλίου.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στους υπόχρεους εργοδότες για τους οποίους εκκρεμεί η υποβολή της ανωτέρω Υπεύθυνης Δήλωσης για τις εβδομάδες αναφοράς από 15.11.2021 έως και 06.02.2022 να προβούν στην υποβολή δηλώσεων ή/και διορθώσεων από Πέμπτη 10 Μαρτίου έως Δευτέρα 21 Μαρτίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Να μπει πλαφόν στις τιμές για το φυσικό αέριο

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει πύλες το καλοκαίρι η νέα Αγορά Μοδιάνο – Με 80 καταστήματα

Άρση κυρώσεων ζήτησε από Μπάιντεν ο Ερντογάν: «Θέλουμε F-16»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η ιπτάμενη πατάτα»: Το μυστηριώδες UFO που εμφανίστηκε πάνω από στρατιωτική βάση των ΗΠΑ
Το περιστατικό, που έχει ήδη αποκτήσει το παρατσούκλι «The Potato UFO», συγκαταλέγεται στις πιο παράξενες αναφορές που δόθηκαν στη δημοσιότητα
«Η ιπτάμενη πατάτα»: Το μυστηριώδες UFO που εμφανίστηκε πάνω από στρατιωτική βάση των ΗΠΑ