Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Τίναξε την Μπάνκα» με το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ

Κέρδη μέχρι 100.000 ευρώ

Θεαματική είσοδο στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχει κάνει το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ, «Τίναξε την Μπάνκα», με το κοινό να κυνηγά το μεγάλο έπαθλο που φτάνει τα 100.000 ευρώ.

Αυτό βεβαιώνει στο TyposThes και ο κ. Ιωάννης Ηλίαδη, υπάλληλος στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Μαυροματίδη Θεόδωρου, στην περιοχή του Ευόσμου.

Ο ίδιος γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις αντιδράσες των παιχτών, χαρακτηρίζει εντυπωσιακή την ανταπόκριση του κοινού το «Τίναξε την Μπάνκα».

tinaxe2.jpg

«Είναι το παιχνίδι που ζητά περισσότερο ο κόσμος», δήλωσε ο κ. Ηλιάδης και πρόσθεσε πως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ αυξάνει τις πιθανότητες για κέρδη για όποιον δοκιμάζει την τύχη του, καθώς ένα στα τρία δελτία κερδίζει, με ιδιαίτερα αυξημένη κατανομή κερδών. «Μεγαλύτερο κίνητρο βέβαια είναι το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ», καταλήγει.

iliadis.jpg

Ο κ. Ιωάννης Ηλιάδης, υπάλληλος του καταστήματος ΟΠΑΠ στον Εύοσμο

Ο τρόπος για να κερδίσεις είναι απλός. Αρκεί να ταίριαξεις οποιονδήποτε από τους αριθμούς σου με οποιονδήποτε τυχερό αριθμό στο επάνω μέρος του Δελτίου, κερδίζοντας το αντίστοιχο ποσό.

Με το σύμβολο «x2», διπλασιάζεται το ποσό, ενώ το σύμβολο «ΟΛΑ» τινάζει την μπάνκα καθώς κερδίζει και τα 16 ποσά του λαχνού.

praktoreio.jpg
Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Μαυροματίδη που λειτουργεί στον Εύοσμο στην οδό Νυμφαίου 37 εδώ και 5 χρόνια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Κορωνοϊός: Πάνω από το 21% η θετικότητα στα rapid test στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Αναρχικοί έριξαν ξύλο σε άντρα στο ΑΠΘ - Έκριναν ότι είναι βιαστής

Έργα από αύριο και μέχρι 15 Απριλίου σε γέφυρα στη δυτική Θεσσαλονίκη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ