Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται βροχές, καταιγίδες το 3ήμερο – Σε ποιες περιοχές

Με μπόρες και βροχές ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη

Δε θα είναι σύμμαχος ο καιρός για το ερχόμενο τριήμερο καθώς σύμφωνα με τη σχετική πρόγνωση και τα όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ, θα επικρατεί αστάθεια με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα αύριο Σάββατο, από τη νύχτα ακόμη ο καιρός θα είναι άστατος κυρίως στη βόρεια και βορειοδυτική Ελλάδα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα από τις πρωινές ώρες ο ουρανός θα ανοίξει. Στη Θράκη θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, ενώ στην βόρεια και βορειοδυτική Ελλάδα θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Από το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα μπόρες και καταιγίδες θα σημειωθούν ακόμη στα ορεινά της βόρειας Πελοποννήσου, στην Ευρυτανία, την Αιτωλοακαρνανία και τη Φωκίδα, στην ορεινή και ημιορεινή Ήπειρο, καθώς και στην ορεινή βορειοδυτική Θεσσαλία και στα ορεινά - ημιορεινά της Μακεδονίας.

Άστατος παραμένει ο καιρός και τις βραδινές ώρες με βροχές και μπόρες κυρίως στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Οι άνεμοι αύριο θα πνέουν βόρειοι έως και 5 με 7 μποφόρ, ενώ το πρωί η μέγιστη θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα είναι οι 14 βαθμοί Κελσίου, με μονοψήφιες θερμοκρασίες δυτικότερα, ενώ από το μεσημέρι το θερμόμετρο θα δείξει 20 βαθμούς στα βόρεια, με τις θερμοκρασίες να είναι μειωμένες κατά 3 με 5 βαθμούς σε όλη τη χώρα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Κατά τόπους μάλιστα δεν αποκλείεται πτώση της θερμοκρασίας ακόμη και μέχρι 8 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός από τις επόμενες ώρες θα είναι άστατος, με βροχές και μπόρες κυρίως στα βορειοδυτικά της περιφέρειας. Μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ο καιρός ανοίγει με διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά και βροχές στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας. Όσο θα βραδιάζει ο καιρός θα γίνεται ξανά άστατος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια εκτός από την Κεντρική Μακεδονία όπου και θα σημειωθούν διάσπαρτες βροχές και μπόρες. Το απόγευμα θα συννεφιάσει και στα νοτιοδυτικά της χώρας, καθώς και στα ορεινά Στερεάς, Θεσσαλίας και Μακεδονίας, όπου δεν αποκλείεται να έχουμε εκ νέου μπόρες. Στα νοτιοδυτικά περιμένουμε άλλωστε και λασποβροχές. Η μέγιστη θερμοκρασία στα βόρεια θα είναι από 17 έως 21 βαθμούς ενώ στα δυτικά θα φτάσει τους 25.

Αντίστοιχες θερμοκρασίες και τη Δευτέρα, με αρκετά σύννεφα σε δυτικές, νότιες και κεντρικές περιοχές της χώρας, με λασποβροχές στα νότια ηπεριωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Από την Τρίτη και μετά το πέρας του τριημέρου ο καιρός αναμένεται να ανοίξει ξανά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Τέλος εποχής 13 ετών, ελευθερώθηκε η Δελφών (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Αποφασίζουν για εμβόλια για τον κορωνοϊό σε μωρά από 6 μηνών τον Ιούνιο οι ΗΠΑ

 

Νίκος Παππάς: Παραπομπή σε Ειδικό Δικαστήριο προτείνει η Εισαγγελέας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ