Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γονείς Καρολάιν: «Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω»

O πόνος μας παραμένει, τονίζουν οι γονείς της Καρολάιν μετά την ανακοίνωση της ποινής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

"Η απόφαση αποτελεί σίγουρα μία ικανοποίηση και μία δικαίωση. Όμως θέλουμε το παιδί μας πίσω. Και δυστυχώς, η Κάρολαϊν δε γυρίζει πίσω. Ο πόνος μας παραμένει".

Αυτή είναι η πρώτη δήλωση της μητέρας και του πατέρας της αδικοχαμένης Κάρολαϊν, που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και μεταφέρεται από άνθρωπο του πολύ στενού περιβάλλοντος της οικογένειας μεταφέρει στο TheNewspaper.gr, μετά την ετυμηγορία του Δικαστηρίου.

Ομόφωνα δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021.

Η εισαγγελέας πρότεινε να του επιβληθεί για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν η ποινή της ισόβιας κάθειρξης που -όπως είπε- πιο δίκαιη ποινή δεν υπάρχει. Επιπλέον, ζήτησε να του επιβληθεί κάθειρξη δέκα ετών για τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας και άλλα δύο έτη για τις πλημμεληματικες ψευδείς καταθέσεις, όπως και χρηματική ποινή. Αυτή την ώρα οι δικαστές βρίσκονται σε διάσκεψη για τη τελική ποινή.

Υπογραμμίζεται ότι το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα να μην ληφθεί υπ’ όψιν η κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου, ενώ απέρριψε και τον ισχυρισμό περί βρασμού ψυχικής ορμής.

Στην Αλόννησο, επικρατεί ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίον η δικαιοσύνη αντιμετώπισε τον δολοφόνο, μη αναγνωρίζοντάς του κανένα ελαφρυντικό για την αποτρόπαια πράξη του.

Πηγή: Thenewspaper

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Πρωτιά και το 2022 για τη Χαλκιδική: Αυτές οι 96 παραλίες πήραν Γαλάζιες Σημαίες

Ανατροπή για το ρωσικό αέριο – Η Ευρώπη θα πληρώνει τον Πούτιν σε ρούβλια

Επιμένει ο Ερντογάν: Δεν μπορούμε να πούμε ναι σε Φινλανδία - Σουηδία για το ΝΑΤΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ο Κάλιναν εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι
Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι