Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συναγερμός για την εξαφάνιση 6χρονου από την Κηφισιά (ΦΩΤΟ + VIDEO)

«Άγνωστος με κουκούλα τον άρπαξε από το σπίτι του» - Αmber Alert για τον εντοπισμό του

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές μετά την αρπαγή ενός αγοριού μόλις έξι ετών μέσα από το σπίτι του την περιοχή της Κηφισιάς, το βράδυ της Τρίτης (24/5).

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Χρήστο Οικονομάκη που μίλησε στο Open, όλα συνέβησαν στις 20:40 όταν «στο σπίτι του παιδιού εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας που φορούσε κουκούλα και το άρπαξε από το σπίτι του». Όπως περιέγραψε «το παιδί ήταν με τη γιαγιά του, άκουσε θόρυβο στην πόρτα, νόμιζε ότι ήταν η μαμά του, πήγε να δει ποιος είναι και τότε απομακρύνθηκαν». Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί και οι συνοριακές αρχές «γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια να βγάλουν το παιδί στο εξωτερικό», όπως είπε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας «δυστυχώς το σπίτι δεν είχε κάμερες. Από τα γειτονικά ακίνητα όμως υπάρχει υλικό. Η πληροφορία είναι ότι υπήρχε βαν, ότι υπήρχε τουλάχιστον ένας άνδρας έως 45 ετών και η έρευνα προχωράει. Το βάρος του ήταν λίγο παραπάνω από το κανονικό και είχε ύψος περίπου 1,80».

 

Μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας ο πατέρας του 6χρονου

Ερωτηθείς για τον πατέρα του ο κ. Οικονομάκης είπε ότι «έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας, είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για τα μεταξύ τους δικαστικά θέματα για την επιμέλεια του παιδιού. Υπήρξε έντονη διαμάχη για το αν θα πρέπει να μείνει το παιδί στην Ελλάδα».

 

Αmber Alert

Το Αmber Alert με αφορμή την εξαφάνιση του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν από την Κηφισιά σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 24/05/22, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά ,ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) 6 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.), στις 24/05/22 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»

email:[email protected]».

exafanisi_6xronos.jpeg

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 46χρονος, μετά από τροχαίο με μηχανή

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ: Χάος στον περιφερειακό – Ουρές χιλιομέτρων

Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος σκότωσε 18 παιδιά και 3 εκπαιδευτικούς σε σχολείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ