Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια κοντά σε σπίτια (ΦΩΤΟ)

Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ενώ η αστυνομία έχει κλείσει τον δρόμο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά που έχει ξεσπάσει το μεσημέρι της Τρίτης στον Περιφερειακό Αλιβερίου στην Εύβοια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά καίει δασική έκταση και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ενώ η αστυνομία έχει κλείσει τον δρόμο. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο βρίσκονται 34 πυροσβέστες με δέκα οχήματα καθώς και δύο πεζοπόρο τμήμα. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες στο σημείο μεταβαίνουν και  2 αεροσκάφη με ένα ελικόπτερο.

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπαράκος και ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς που βρίσκονται στο σημείο δήλωσαν στο evima.gr, πως η φωτιά πέρασε στο Μεσονήσι και κατευθύνεται προς τον Κάμπο Αλιβερίοφυ όπου υπάρχουν σπίτια, ενώ ανέφεραν πως στην περιοχή πνέουν ισχυροί  άνεμοι.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στη Νότια Εύβοια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ