Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονία Άλκη: Αίτημα Κούγια η δίκη να γίνει στην Αθήνα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Γιατί ζητά ο Αλέξης Κούγιας τη διεξαγωγή της δίκης στην Αθήνα

Αίτημα να διεξαχθεί για λόγους ασφαλείας η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στην Αθήνα, θα υποβάλει την Τρίτη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο , ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένειά του θύματος.

Αντίστοιχο αίτημα θα υποβάλει στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών και Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μετά την παραπεμπτική εισαγγελική πρόταση εν αναμονή της έκδοσης του βουλεύματος από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ο Αλέξης Κούγιας  θα ζητήσει, όπως αναφέρει σε σχετική δήλωση του, να διεξαχθεί η δίκη στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας των μαρτύρων κατηγορίας, των γονέων του Άλκη Καμπανού, αλλά και των ένορκων – μελών του Δικαστηρίου λόγω της εγκληματικής προσωπικότητος των δραστών και του εγκληματικού περιβάλλοντός τους.

Η ανακοίνωση

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού έχει ως εξής: 

Σήμερα η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κυρία Χαρίκλεια Χοβαρδά υπέβαλε προς το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης την πρόταση της, η οποία αφορά ποιες κατά την εισαγγελική γνώμη πρέπει να είναι οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν στο Δικαστήριο οι δράστες της δολοφονίας εις βάρος του αείμνηστου Άλκη Καμπανού.

Υπόμνημα

Ο κ. Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας  θα επεξεργαστούμε την εισαγγελική πρόταση και με υπόμνημα μας θα εκφράσουμε και τις δικές μας απόψεις, ώστε το Δικαστικό Συμβούλιο να αποφασίσει με κυριαρχικό τρόπο ποιο θα είναι τελικώς το κατηγορητήριο εις βάρος αυτών των δραστών.

«Εγκληματική προσωπικότητα»

Συγχρόνως αύριο θα υποβάλουμε προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αλλά και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κο Ισίδωρο Ντογιάκο, το αίτημα μας να διεξαχθεί η δίκη στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας των μαρτύρων κατηγορίας, των γονέων του Άλκη Καμπανού, αλλά και των ένορκων – μελών του Δικαστηρίου λόγω της εγκληματικής προσωπικότητος των δραστών και του εγκληματικού περιβάλλοντός τους.

Πηγή: in.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς