Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φωτιές στην Εύβοια: Ομολόγησε ο 62χρονος - "Εγώ τις έβαλα και τις τέσσερις"

Στην περιοχή του Αγίου Λουκά στο Αλιβέρι

Το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Ιουλίου έπειτα από αναφορές πολιτών προσήχθη στο ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου ένας 62χρονος, ως ύποπτος για τέσσερις εμπρησμούς νωρίτερα στην περιοχή του Αγίου Λουκά στο Αλιβέρι της Εύβοιας.

Όπως αναφέρει το evima.gr o άνδρας, κατά την διάρκεια της προανάκρισης από τους αστυνομικούς ομολόγησε πως εκείνος έβαλε και τις τέσσερις πυρκαγιές στο δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα εκδηλώθηκαν τέσσερις φωτιές σε Κύμη, Οριό, Άγιο Λουκά και στο Αλιβέρι στο δρόμο προς τα Βελούσια, ωστόσο τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο μετά την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στην Εύβοια

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), και για σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4).

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες καλούνται, να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ