Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γυναικοκτονία 17χρονης: Ο Πακιστανός διέφυγε στα Σκόπια από Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της γυναικοκτονίας της 17χρονης Νικολέτας

Συνελήφθη σήμερα το πρωί από την Ασφάλεια Αττικής ο 21χρονος που αναζητούνταν ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 17χρονης συντρόφου του, Νικολέτας στο Περιστέρι.

Ο 21χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την ανακοίνωση της σύλληψης του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας έκανε ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτηση του στο Twitter, στην οποία αναφέρει:

«Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Διαφυγή στα Σκόπια μέσω Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις του και σύμφωνα με αυτές ο 22χρονος Πακιστανός κατευθύνθηκε στη Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικές Αρχές της Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στη Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι.

Πλέον βρίσκεται στα χέρια των ελληνικών Αρχών και οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Είχε πάρει μαζί το κινητό της 17χρονης Νικολέττας

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 22χρονος μετά τη δολοφονία της Νικολέττας, εξαφανίστηκε από την Αθήνα, είχε πάρει όμως μαζί του το κινητό της 17χρονης, το οποίο όμως δεν είχε μέσα κάρτα sim, καθώς η άτυχη κοπέλα το χρησιμοποιούσε μόνο για τις διαδικτυακές εφαρμογές.

Μαζί του είχε το δικό του τηλέφωνο, το οποίο όμως φέρεται να άφησε στη Θεσσαλονίκη, πριν διαφύγει εκτός Ελλάδας, καθώς η τελευταία φορά που έδωσε στίγμα. Τελικώς ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στα Σκόπια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών
Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 1.682 επιθέσεις σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης
Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών
«Ακριβό μου σπίτι»: Δεύτερη ακριβότερη στην ΕΕ η Ελλάδα - Πόσος μισθός πάει για στέγαση
Eάν ληφθεί υπόψη το εισόδημα που έχουν τα ελληνικά νοικοκυριά, τότε θεωρείται η δεύτερη ακριβότερη χώρα στη στέγαση
«Ακριβό μου σπίτι»: Δεύτερη ακριβότερη στην ΕΕ η Ελλάδα - Πόσος μισθός πάει για στέγαση