Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τρόμος για 3 νεαρές σε ξενοδοχείο στην Ελλάδα – Πήρε φωτιά το air condition (ΦΩΤΟ)

Το περιστατικό έγινε ενώ οι τρεις Βρετανίδες είχαν πέσει για ύπνο - «Πάνω στον πανικό δεν μπορούσα να βρω το κλειδί, ενώ παντού έπεφταν σπίθες από τη φωτιά»

Αντιμέτωπες με ένα απρόοπτο ήρθαν τρεις νεαρές τουρίστριες από τη Βρετανία, που θέλησαν να κάνουν διακοπές στην Κέρκυρα. Οι τουρίστριες διαμένουν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Κάβο, όταν το κλιματιστικό έπιασε φωτιά. Όπως είπαν στην Daily Mail, η φωτιά εκδηλώθηκε το πρώτο βράδυ των διακοπών, κι ενώ είχαν ήδη ενημερώσει ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα.

«Κοιμόμασταν όλες όταν άκουσα τη Μέγκαν να μας φωνάζει “Φωτιά, φωτιά! Βγείτε έξω τώρα!”», περιγράφει η μία 21χρονη εκ των τριών τουριστριών από την Βρετανία, που είδαν να παίρνει φωτιά το κλιματιστικό στο δωμάτιο τους στην Κέρκυρα.

«Κοίταξα ψηλά και είδα ότι το κλιματιστικό είχε πιάσει φωτιά. Σηκωθήκαμε από τα κρεβάτια μας και τρέξαμε προς την πόρτα. Πάνω στον πανικό μου, μάλιστα, δεν μπορούσαν να βρω το κλειδί, ενώ παντού έπεφταν σπίθες από τη φωτιά», ανέφερε επίσης.

Σύμφωνα με τις τουρίστριες, ο συναγερμός για τη φωτιά δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα και χρειάστηκε να τον ενεργοποιήσουν χειροκίνητα. Στη συνέχεια, κάποιες καμαριέρες αντιλήφθηκαν το συμβάν και έτρεξαν με πυροσβεστήρες για να τη σβήσουν.

Τα αντικείμενα των κοριτσιών καταστράφηκαν και καλύφθηκαν από στάχτες, ενώ οι ίδιες δηλώνουν «τυχερές που είναι ζωντανές».

Με πληροφορίες από Daily Mail

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

  •  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ