Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φονικό στην Καβάλα: Σκότωσε την σύζυγό του, το μωράκι τους και αυτοκτόνησε

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί – Οι πρώτες πληροφορίες

Σοκ προκαλεί άγριο έγκλημα με ακόμη μια γυναικοκτονία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε περιοχή της Καβάλας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας άνδρας 56 ετών στη Λεκάνη Καβάλας πυροβόλησε και σκότωσε την 32χρονη γυναίκα του και το μόλις ενός έτους παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο άνδρας φέρεται να ήταν κτηνοτρόφος και να σκότωσε γυναίκα και παιδί με την κυνηγετική του καραμπίνα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρισκόταν τους τελευταίους μήνες σε διάσταση και ήταν σε διαφωνία σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού τους.

Σήμερα το πρωί, ο άντρας πήγε από το σπίτι, πήρε μαζί τη γυναίκα και το παιδί του και τους οδήγησε στο κτήμα του όπου τους πυροβόλησε. Ο άντρας ήταν Έλληνας, ενώ η γυναίκα γερμανικής καταγωγής.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέστηκε το φρικτό έγκλημα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής