Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτοκτονία στην Ακρόπολη: «Έκανε το σταυρό της και έπεσε» (ΦΩΤΟ)

Τι λένε οι μάρτυρες που βρίσκονταν εκεί – Το σημείο από το οποίο βούτηξε στο κενό

Αυτό είναι το σημείο από το οποίο βούτηξε στο κενό η 47χρονη Ελληνίδα από τη Νέα Ιωνία, το μεσημέρι της Τρίτη, στο λόφο του Αρείου Πάγου στην Ακρόπολη.

akropoli_aytoktonia_2.jpg
akropoli_aytoktonia_1.jpg

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 47χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν αποφασισμένη να φύγει από τη ζωή με τον πιο τραγικό τρόπο. Σύμφωνα με μάρτυρες οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο την ώρα της πτώσης, είδαν την άτυχη γυναίκα να κάνει το σταυρό της και να πέφτει στο κενό.

«Παραμιλούσε, φαινόταν απελπισμένη, μιλούσε ελληνικά αλλά δεν περιμέναμε να βουτήξει στο κενό. Αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια μας. Την είδαμε να κάνει το σταυρό της και να αυτοκτονεί» λένε κάποιοι από τους μάρτυρες.

Το απίστευτο είναι πως η γυναίκα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα μιλούσε στο τηλέφωνο με τον σύντροφό της ενώ όταν άφησε τη συσκευή και πραγματοποίησε το άλμα του θανάτου, εκείνος μη γνωρίζοντας την κατάληξη της εξακολουθούσε να την καλεί προφανώς γιατί ανησυχούσε για την κατάσταση της. Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, στη συνέχεια μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την πυροσβεστική όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Στις συνέργειες που θα βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί περαιτέρω το κομμάτι του τουρισμού αναφέρθηκαν φορείς της πόλης, αλλά και του επιχειρείν σε...
Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου
«Η Όλγα Κολιάτσου υπήρξε δημοσιογράφος που διακρίθηκε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και τα αισθήματα αλληλεγγύης έναντι των συναδέλφων της»
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου