Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βιασμός 12χρονης: Χειροπέδες και σε 3ο βιαστή της

Συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων

Συνελήφθη άλλος ένας από τους βιαστές του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια. Πρόκειται για έναν 33χρονο με το όνομα Αναστάσιος Λ. ο οποίος ταυτοποιήθηκε και, όπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων.

Ο άνδρας έπεσε στα χέρια της αστυνομίας χθες το βράδυ, έπειτα από ένταλμα σύλληψης, και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, ταυτοποιήθηκαν άλλα δυο άτομα από τα 213 που συνομιλούσαν στις «ροζ» εφαρμογές με τη 12χρονη. Τα δύο πρόσωπα μετέβησαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ασφάλειας και ανέφεραν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με άτομο που πιθανότατα μοιάζει με το κοριτσάκι.

Αφού κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα και εξετάστηκαν ενόρκως, στη συνέχεια αποχώρησαν. Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, τα στοιχεία των δύο Ελλήνων πράγματι αντιστοιχούν σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας ονομάζεται Γιώργος είναι 35 ετών και έχει καταγωγή από το Καζακστάν και ο δεύτερος ονομάζεται Παναγιώτης, είναι ηλικίας 36 ετών και είναι από την Αθήνα.

Ο Έλληνας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, προσήλθε στη ΓΑΔΑ τα ξημερώματα της Παρασκευής και ο Καζακστανός έκανε το ίδιο το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 33χρονου

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την ταυτοποίηση των δύο ανδρών που συνομιλούσαν με τη 12χρονη
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες της 14-10-2022, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή.

Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Ο «Παναγιώτης», ο «Αλέξανδρος» και ο «Μιχάλης»

Τις επόμενες ώρες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα εντάλματα συλλήψεων καθώς η Αστυνομία έχει φτάσει στα ίχνη 3-5 ατόμων που φέρονται να ήταν πελάτες του κυκλώματος.

Η 12χρονη, στη συμπληρωματική της κατάθεση, έχει κατονομάσει τέσσερις άνδρες, οι τρεις εκ των οποίων την βίασσαν και ο τέταρτος ήταν συνεργός του Μίχου.

Ο πρώτος, με το όνομα «Πάνος», είναι περίπου 40 ετών, μένει στην Παλλήνη και πήγε στο ραντεβού με την ανήλικη με ένα κόκκινο, γαλλικό αυτοκίνητο. Ο δεύτερος, ονόματι «Αλέξανδρος», είναι γύρω στα 30, από το Ίλιον, πατέρας ενός 12χρονου παιδιού και οδηγούσε ενα μαύρο αμάξι όταν συνάντησε την 12χρονη.

Αναφορικά με το τρίτο πρόσωπο, το θύμα δεν θυμάται το μικρό του όνομα αλλά έχει δώσει στους αστυνομικούς πλήρη περιγραφή του προφίλ του. Πρόκειται για έναν άνδρα γύρω στα 50, που μένει στην Κόρινθο αλλά έχει καταγωγή από τον Πειραιά, τη συνάντησε σε ένα λευκό Toyota ενώ είναι πατέρας δυο παιδιών 15-16 ετών. Συγκεκριμένα, η 12χρονη θυμήθηκε πως της είχε πει ότι τα παιδιά του είναι στην ηλικία της καθώς την είχε περάσει για 16χρονη.

Τέλος, από τις καταθέσεις προκύπτει η εμπλοκή στην υπόθεση ενός άνδρα που ονομάζεται «Μιχάλης». Ωστόσο, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα ο ρόλος του συγκεκριμένου άνδρα καθώς φέρεται να ήταν συνεργός του Μίχου. Ο «Μιχάλης» μπαινόβγαινε καθημερινά στο κατάστημα της οδού Δράμας, έκανε δουλειές με τον 53χρονο και διερευνάται αν τον βοηθούσε να εκδίδει την 12χρονη στους «πελάτες» του κύκλωματος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ