Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκάρει νέα καταγγελία για βιασμό 11χρονης από 30χρονο στην Κατερίνη

viasmos-gynaika

Σύμφωνα με την καταγγελία αλλοδαπός προσέγγισε την ανήλικη σε κεντρική πλατεία

Την ώρα που η χώρα παραμένει συγκλονισμένη με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, μια νέα καταγγελία για βιασμό ανήλικης μαθήτριας 11,5 ετών στη Κατερίνη που βλέπει το «φως» της δημοσιότητας προκαλεί νέο σοκ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή “Check in στα Γεγονότα” της TV100, η 11χρονη έπαιζε με μία φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας, στο κέντρο της Κατερίνης, όταν ένας 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά και έπεισε το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει. Για την απομάκρυνση της 11χρονης ενημέρωσε την μητέρα της η φίλη του παιδιού, όταν είδε πως αργούσε να επιστρέψει, και στη συνέχεια ενημερώθηκε και η μητέρα του ανήλικου θύματος.

Η 11χρονη εντοπίστηκε από την αστυνομία μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη. Παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε».

Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση και επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί έχει βιαστεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Όπως αναφέρθηκε το παιδί εκείνο το βράδυ οδηγήθηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που προσεγγίστηκε και βιάστηκε από τον συγκεκριμένο, σύμφωνα με την καταγγελία.

Λίγες μέρες  αργότερα η 11χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για 10 ημέρες.

Δείτε το ρεπορτάζ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ