Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χειροπέδες σε δύο άντρες στη Πιερία για την παράνομη μεταφορά ανήλικων Σύρων

Συνελήφθησαν δύο άντρες στην Πιερία για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Σε αστυνομικό έλεγχο στην περιοχή της Πιερίας, συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου (27/10), δύο αλλοδαποί άντρες , για την παράνομη μεταφορά άλλων αλλοδαπών με σκοπό την προώθηση τους στο εξωτερικό. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν προχθές (27 Οκτωβρίου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνηςδύο αλλοδαποί, ένας 58χρονος Γερμανός και ένας 26χρονος Σύρος ως οδηγός και συνοδηγός, αντίστοιχα, καθώς, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός τους, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν τέσσερις Σύρους, από τους οποίους δύο ανήλικοι, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στην κατοχή των δύο ενήλικων αλλοδαπών που μετέφεραν στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστές κάρτες αιτούντων άσυλο που προμηθεύτηκαν από τον ένα συλληφθέντα. Επίσης, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν, όπως και χρηματικό ποσό 2.910 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ