Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στις 9 Ιανουαρίου η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάκριση για τους θανάτους των άλλων δυο ανήλικων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, προκειμένου να δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τωρτζίνας, θα καθίσει στις 9 Ιανουαρίου η 33χρονη μητέρα του παιδιού Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η δίκη της κατηγορούμενης μητέρας, προσδιορίστηκε για τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάκριση για τους θανάτους των άλλων δυο ανήλικων κοριτσιών της, Ίριδας και Μαλένας, για τους οποίους επίσης αντιμετωπίζει κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έχει παραπεμφθεί σε δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της της Τωρτζίνας, στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», τον Ιανουάριο του 2022.

Η 33χρονη κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της με τη χορήγηση κεταμίνης μέσα στο νοσοκομείο. Ακόμη με το ίδιο βούλευμα η κατηγορούμενη παραπέμπεται να δικαστεί και για απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 μέσα στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας. Οι δικαστές έκριναν πως η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού έγινε και πάλι πιθανότατα με τη χορήγηση κεταμίνης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Παρασκευή και για κατηγορίες που αφορούν στους θανάτους και των άλλων δύο κοριτσιών της, της Ίριδος και Μαλένας. Η 33χρονη, η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη, αρνείται το σύνολο των κατηγοριών που αντιμετωπίζει.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ