Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αίσιο τέλος για τη 15χρονη Ελβίρα, μετά την αρπαγή της

Προσήλθε σε χώρο του Χαμόγελου του Παιδιού και ζήτησε βοήθεια

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 15χρονης Ελβίρας η οποία είχε αρπαγεί από την περιοχή του Ζωγράφου στην Αθήνα. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του παιδιού», η 15χρονη προσήλθε σε χώρο του συλλόγου ζητώντας βοήθεια. Είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και δίπλα της βρίσκεται ψυχολόγος.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει:

Η περιπέτεια της Ελβίρας Χ., 15 ετών, έληξε και είναι καλά στην υγεία της.

Το παιδί, προσήλθε σε χώρο του Συλλόγου μας ζητώντας βοήθεια και ανέφερε ζητήματα για τα οποία ήταν απαραίτητη η παρέμβαση των αρμόδιων Εισαγγελικών Αρχών. Άμεσα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και κατόπιν εισαγγελικής εντολής μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο. Ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, με στόχο την ολιστική υποστήριξη του παιδιού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους