Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρήτη: Αγωνία για κοριτσάκι 2 ετών που ήπιε χλωρίνη - Οι γονείς αρνούνται τη θεραπεία

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείo Ηρακλείου και εν συνεχεία στην Παιδιατρική Κλινική, καθώς η κατάστασή του -παρότι είναι σταθερή- χρήζει εντατικής παρακολούθησης

«Συναγερμός» σήμανε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (6/12) στο ΕΚΑΒ του Ηρακλείου Κρήτης, λόγω ενός περιστατικού με κοριτσάκι, δύο ετών, που ήπιε χλωρίνη.

Το τηλεφωνικό κέντρο δέχθηκε κλήση, μέσω της οποίας οι διασώστες ειδοποιήθηκαν να σπεύσουν για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν στο νοσοκομείο το παιδάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Creta24, πρόκειται για ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών, το οποίο οι διασώστες παρέλαβαν από τον καταυλισμό των Ρομά στο Ηράκλειο.

Εσπευσμένα, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείou Ηρακλείου και εν συνεχεία στην Παιδιατρική Κλινική, καθώς η κατάστασή του -παρότι είναι σταθερή- χρήζει εντατικής παρακολούθησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, οι συγγενείς του αρνούνται να δοθεί στο μικρό κοριτσάκι η κατάλληλη θεραπεία, που είναι απαραίτητη δεδομένης της κατάστασης της υγείας του, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τους μεταπείσουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ