Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στα Τέμπη: Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο πήρε ο σταθμάρχης

Ο συνήγορός του 59χρονου είπε πως ο πελάτης του «αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί», τονίζοντας παράλληλα πως είναι συντετριμμένος από την τραγωδία

Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο πήρε ο 59χρονος σταθμάρχης της Λάρισας, ο οποίος βαρύνεται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Πριν λίγα λεπτά ο συνήγορός του Στέφανος Παντζαρτζίδης, σε δηλώσεις του, είπε πως ο πελάτης του «αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί», τονίζοντας παράλληλα πως είναι συντετριμμένος από την τραγωδία.

Επίσης, ο συνήγορος του 59χρονου είπε πως αν και είναι νωρίς ακόμη για όλα, «θα πρέπει να μην κοιτάμε μόνο το δέντρο και να χάνουμε το δάσος» σημειώνοντας πως όλα τα υπόλοιπα θα μελετηθούν εφόσον ληφθεί το αντίγραφο της δικογραφίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Ενημερωτικά Περίπτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εν όψει των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Θεσσαλονίκη: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου