Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Μαϊμού» λογιστής «σήκωσε» 14.000 ευρώ από λογαριασμό γυναίκας στην Πάτρα

Την εξαπάτησε με δήθεν ποσό επιδότησης από την περίοδο της πανδημίας «τότε που οι επιχειρήσεις ήταν κλειστές»

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη με την απάτη σε βάρος της πατρινής υπαλλήλου συμβολαιογραφείου από την οποία σύμφωνα με τη συνολική αποτίμηση των αστυνομικών της Ασφάλειας απέσπασαν το ποσό των 14.000 ευρώ περίπου.

Στη γυναίκα τηλεφώνησε άνδρας ο οποίος προσποιήθηκε το λογιστή και την «ενημέρωσε» πως δικαιούται ποσό επιδότησης από την περίοδο της πανδημίας «τότε που οι επιχειρήσεις ήταν κλειστές».

Προκειμένου να της αποσπάσει χρήματα την είπε πως για να της καταβληθεί το ποσό που δικαιούται δεν θα πρέπει να εμφανίζει καταθέσεις στο λογαριασμό της. Γι’ αυτό και της έδωσε πέντε αριθμούς λογαριασμών, όπου θα έπρεπε να καταθέσει τα χρήματά της και στη συνέχεια θα της τα επέστρεφε μαζί με την «επιχορήγηση».

Η γυναίκα πείστηκε και κατέθεσε συνολικά 14.000 ευρώ. Όσο για τα χρήματά της μαζί με την δήθεν επιχορήγηση, ακόμη τα περιμένει.

Πηγή: tempo24.news

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη
Όλα έτοιμα για το Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με αφετηρία την Πέλλα, ενώ αύριο στον Αρχαιολογικό χώρο Πέλλας...
Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη
Καλαφάτης για υποψηφιότητα Μπελέρη: Δεν σκεφθήκαμε ψηφοθηρικά αλλά εθνικά
«Η πιθανή εκλογή του κ. Μπελέρη θα είναι μια πολύ δυνατή φωνή στην καρδιά της ευρωπαϊκής οικογένειας » προσθέτει ο Σταύρος Καλαφάτης
Καλαφάτης για υποψηφιότητα Μπελέρη: Δεν σκεφθήκαμε ψηφοθηρικά αλλά εθνικά