Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγάλη Εβδομάδα με θρήνο για 17χρονο – Πέθανε ξαφνικά μπροστά στο σπίτι του

Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και άμεσα μεταφέρθηκε από τον θείο του στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δάκρυα στη Λαμία για το αναπάντεχο τέλος του παιδιού. Ο 17χρονος μαθητής είχε φτάσει σπίτι του και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Όταν έφτασε στο σημείο θείος του, ήταν ήδη αργά. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, με τους γιατρούς να μην έχουν το παραμικρό περιθώριο να τον επαναφέρουν. Η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να διενεργηθεί εντός της ημέρας, αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στα αίτια της τραγωδίας. Φίλοι, συγγενείς και συμμαθητές του άτυχου νεαρού παραμένουν συντετριμμένοι.

Η τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης με τον αιφνίδιο θάνατο 17χρονου μαθητή, στην πυλωτή του σπιτιού του στη Βόρεια Λαμία. Το άτυχο παιδί, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και άμεσα μεταφέρθηκε από τον θείο του στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού δεν επανήρθε.

Η είδηση της απώλειάς του σκόρπισε τη θλίψη σε όλη τη Λαμία. Ήταν ένα πανέξυπνο παιδί με μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο, τον Ολυμπιακό και τη Λαμία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος μαθητής δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που να ήταν γνωστά στους συγγενείς και στους φίλους του. Το τελευταίο διάστημα δεν είχε παραπονεθεί σε κανέναν για ενοχλήσεις.

Πηγή: lamiareport.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ