Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τρόμος στις Σέρρες: Λύκος κάνει βόλτες έξω από νηπιαγωγείο (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Κατεβαίνει σε κατοικημένη περιοχή προς αναζήτηση τροφής και κρύβεται σε θάμνους

Τρόμο προκαλεί σε περιοχή των Σερρών ένας λύκος ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα κατεβαίνει σε κατοικημένη περιοχή προς αναζήτηση τροφής.

Ο λύκος κάνει βόλτες στην περιοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας και κρύβεται σε θάμνους που υπάρχουν στην περιοχή της Σιγής. Μάλιστα, σε video το οποίο αναρτήθηκε στα social media από κάτοικο της περιοχής, ο λύκος εμφανίζεται να περνάει έξω από νηπιαγωγείο, ενώ σύμφωνα με άλλη ανάρτηση του ίδιου κατοίκου, ο λύκος έχει σκοτώσει και έναν σκύλο ράτσας πιτ μπουλ.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Σάκης Ψάλτης αναφέρει: «Προς κάθε υπεύθυνο και κάθε υπηρεσία. Στη περιοχή Σιγής σχέδιο πόλης Σερρών με οδούς παρακαλώ κυκλοφορεί ένας ΛΥΚΟΣ κρύβεται μες τις ατελείωτες καλαμιές δίπλα στο Νηπιαγωγείο .τη προηγούμενη εβδομάδα μάλωσε με τον σκύλο ράτσας Πιτ πουλ και το σκότωσε είναι επικίνδυνο ιδίως τα βράδια. Εγώ το δήλωσα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του».

Δείτε video και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν:

 

lykos_serres_1.jpeg
lykos_serres_2.jpeg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται σχέδιο εκεχειρίας - Πληροφορίες για αρνητική στάση Ισραήλ
Ο Χανίγιε ενημέρωσε τον πρωθυπουργό του Κατάρ και τον επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της Αιγύπτου για την αποδοχή της πρότασής τους - Ισραήλ:...
Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται σχέδιο εκεχειρίας - Πληροφορίες για αρνητική στάση Ισραήλ