Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αισθητή η ζέστη τις επόμενες ημέρες – Μπόρες την Κυριακή των εκλογών

Τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, όχι όμως σε ιδιαίτερα ενοχλητικά επίπεδα. Έρχονται αρκετές βροχές την Κυριακή των εκλογών, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη περιμένουμε γενικά ηλιοφάνεια στη χώρα, με λίγες μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα στα πιο ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς, στο Αιγαίο βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 32 με 34 βαθμούς, εως 35 στα δυτικά.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι εως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 εως 34 βαθμούς.

Και στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς.

Η Παρασκευή θα περάσει με ηλιοφάνεια και λίγες απογευματινές μπόρες κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά. Οι βοριάδες μόνο στο Αιγαίο εως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία εως 34 με 36 βαθμούς.

Όσο για το Σάββατο ο καιρός θα είναι παρόμοιος με αρκετό ήλιο και κάποιες παροδικές βροχές στα ορεινά. Ο βοριάς στο Αιγαίο εως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία εως 35 με 36 βαθμούς. Την Κυριακή των εκλογών οι μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα είναι περισσότερες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζευγάρι προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο – Ζητωκραυγές από επιβάτες
Φώναζαν και μάλωναν με άλλους επιβάτες και το πλήρωμα – Συνελήφθησαν από την ελληνική αστυνομία
Ζευγάρι προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο – Ζητωκραυγές από επιβάτες
Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος
Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο αδέλφια του, η μητέρα τους και η γιαγιά τους – Πήγαν να περάσουν το δρόμο από σημείο χωρίς διάβαση
Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος