Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κολωνός: Προφυλακιστέος ο ένας από τους 4 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Μεταξύ των κατηγορουμένων και 63χρονος που είχε συλληφθεί για απόπειρα αποπλάνησης ανήλικης

Στη γραμμή της άρνησης της κατηγορίας που τους θέλει να έχουν κακοποιήσει την 12χρονη από τον Κολωνό, κινήθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια των απολογιών τους στο 14ο ανακριτή, οι τέσσερις νέοι κατηγορούμενοι της υπόθεσης.

Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τρεις εκ των τεσσάρων νέων συλληφθέντων αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ο μόνος που προφυλακίστηκε είναι ένας 46χρονος από το Πακιστάν, ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας.

Κατά περίπτωση οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους που αφέθηκαν ελεύθεροι είναι εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και απαγόρευση επικοινωνίας τους με το ανήλικο κορίτσι.

Μεταξύ των κατηγορουμένων και 63χρονος που είχε συλληφθεί για απόπειρα αποπλάνησης ανήλικης

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των κατηγορούμενων είναι και ο 63χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί πρόσφατα στην Ομόνοια για απόπειρα αποπλάνησης άλλης ανήλικης. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν είχε καμία επαφή με το κορίτσι και ότι το όχημα που αυτό είχε περιγράψει στην κατάθεσή τα αγοράστηκε από τον ίδιο, μήνες μετά τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση.

Ο 82χρονος που επίσης κατηγορείται για την υπόθεση στο πλαίσιο της δίκης του απολογίας φέρεται να κατέθεσε πως κάποιες φορές η ανήλικη τον βοηθούσε με τις σακούλες του σούπερ μάρκετ αλλά δεν έχουν καμία βάση τα όσα το παιδί λέει για εκείνον. Την εμπλοκή τους στην υπόθεση αρνήθηκαν και οι άλλοι κατηγορούμενοι που αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως επίσης και ο Πακιστανός που προφυλακίστηκε.

Αύριο τέλος στον ανακριτή αναμένεται να απολογηθούν δυο ακόμη συλληφθέντες για την ίδια υπόθεση.

Πηγή: protothema.gr 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Τέχνη και Αναπηρία» σήμερα στο ΚΘΒΕ - Το πρόγραμμα των δράσεων
Μια Πολύχρωμη Κυριακή με δωρεάν εργαστήρια, συζητήσεις, παρουσιάσεις, εικαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια για ενήλικες και παιδιά
Θεσσαλονίκη: «Τέχνη και Αναπηρία» σήμερα στο ΚΘΒΕ - Το πρόγραμμα των δράσεων