Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μύκονος: Γραφείο «ξυλοδαρμών κατά παραγελία» είχαν οι δύο συλληφθέντες

mykonos-lockdown

Οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 34 και 24 ετών, φέρονται να διατηρούσαν στο νησί των Κυκλάδων ένα «γραφείο» εκτελέσεων συμβολαίων ξυλοδαρμών

Οι δύο Αλβανοί υπήκοοι που συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας, φέρονται να είναι αυτοί που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό επιχειρηματία από τη Μύκονο προ τριετίας, ενώ είναι ύποπτοι και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Σύμφωνα με πηγές, οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 34 και 24 ετών, φέρονται να διατηρούσαν στο νησί των Κυκλάδων ένα «γραφείο» εκτελέσεων συμβολαίων ξυλοδαρμών

Οι δύο συλληφθέντες φαίνεται να είναι ανάμεσα στους τέσσερις δράστες που ξυλοκόπησαν 41χρονο Αλβανό εργολάβο με σιδερόβεργες, ενώ τον απειλούσαν με όπλο. Η επίθεση που είχε σημειωθεί προ τριετίας είναι σοκάρει, καθώς από κάμερα φαίνονταν ο ένας εκ των δραστών να κρατάει το θύμα από τον λαιμό και ένας άλλος να τον χτυπά με σιδερόβεργα.

Παρ΄ όλα αυτά, ο εργολάβος είχε καταφέρει να τους ξεγλιστρήσει και να αρπάξει το όπλο του ενός, απειλώντας να τους πυροβολήσει. Τότε οι δράστες έφυγαν. Έχοντας προλάβει να αρπάξουν 30.000 ευρώ.

Το θύμα της επίθεσης ήταν αυτός που τους αναγνώρισε στο πολυκατάστημα της οδού Πανεπιστημίου, όπου τους είπε πως θα καλέσει την αστυνομία. Εκείνοι του έδειξαν ότι είχαν πιστόλι και προσπάθησαν να τον αποτρέψουν και διέφυγαν, όμως έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία. Άρχισε ένα κυνηγητό, με τον 24χρονο να συλλαμβάνεται στην στοά της Πανεπιστημίου και τον 34χρονο σε άλλο σημείο στο κέντρο της Αθήνας αφού πρώτα μπήκε μέσα σε αυτοκίνητο, προσπαθώντας να ξεφύγει από τις αρχές.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ