Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγικός θάνατος αστυνομικού πατέρα 2 παιδιών από ηλεκτροπληξία

Aφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά , ένα αγόρι 8 ετών και ένα κορίτσι 12 ετών

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από την είδηση του τραγικού θανάτου 45χρονου αστυνομικού, ο οποίος έχασε ακαριαία την ζωή του αφού υπέστη ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πάτρας, βρισκόταν στο σπίτι του και έκανε κάποιες εργασίες στην αυλή.

Κάποια στιγμή γύρω στις 17:00 το απόγευμα, ενώ είχε στα χέρια του ένα σίδερο και προσπαθούσε να ξεβουλώσει ένα σιφώνι, αυτό ακούμπησε σε ρεύμα, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε η γυναίκα του λίγα λεπτά αργότερα, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ όμως ήταν πλέον αργά για τον ένστολο που αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά , ένα αγόρι 8 ετών και ένα κορίτσι 12 ετών.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη μεταξύ των συναδέλφων του που μιλούν για ένα εργατικό και χαμογελαστό άνθρωπο.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας αναφερόμενος στον αιφνίδιο χαμό του συναδέλφου του δήλωσε «ένας φίλος, ένας ακέραιος αστυνομικός ένας άριστος οικογενειάρχης, ένα νέο παιδί δεν είναι πια μαζί μας. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια και έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι .. Αδερφέ μου Γιώργο ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Νιώθω υπερήφανος που σε γνώρισα!».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία: Θα επιδιώξει να παρακάμψει κυρώσεις της ΕΕ σε επιχειρήσεις LNG
Oι όποιοι νέοι περιορισμοί της ΕΕ θα ωφελήσουν τις ΗΠΑ και θα σημαίνουν ότι η ευρωπαϊκή βιομηχανία πληρώνει περισσότερο για το φυσικό της αέριο,...
Ρωσία: Θα επιδιώξει να παρακάμψει κυρώσεις της ΕΕ σε επιχειρήσεις LNG